Matkagrill Skotti MAX

299,00

Kirjeldus

Kas soovite rohkem? Maailma esimene pistikühendusega matkamõõdus gaasigrill on nüüd saadaval suuremana: uus SKOTTI GRILL MAX. Grillipinna suurus on 39,5 x 30 cm (A3), kaks korda suurem kui SKOTTI väikevenna oma. SKOTTI MAX on samuti kergesti kaasaskantav, nagu meie lipulaev SKOTTI GRILL.

  • Kaalub 6kg
  • Matkagrill on kiiresti kokku pandav ning lahti võetav
  • Saab kasutada nii gaasiga kui ka söega grillides – mõlemad variandid on võimalikud vastavalt soovile!
  • Grillpind 39,5 x 30 cm
  • Kaks paralleelset põletitoru, seega kaks eraldi grilltsooni
  • Lihtne puhastada
  • Kaasas on ka kandekott

Laos

Kuumakse alates 11.49 €
Minimaalne sissemakse alates 0.00 €
Maksa kolmes osas: 99.67 €, 99.67 €, 99.66 €.
Tootekood: B1IX4V1-1 Kategooriad: , Silt:

LAOS

Kirjeldus

Skotti matkagrillid on lihtsasti kokku pandavad ja lahti võetavad mõne minutiga. Skotti kokku pandavat matkagrilli saad hõlpsasti kaasa võtta sõiduautosse, kanuuse, paati või ka mootorratta matkale. Grillida saab nii gaasiga kui ka söega – täpselt nii nagu parasjagu vajadus või soov on. Kotti saab ka lihtsalt kaenlas kanda, sest koos kotiga kaalub SKOTTI 6 kg.

SKOTTI MAX koosneb 14 roostevabast terasest osast, kuid ärge muretsege, tööriistu pole vaja. Ühendage need lihtsalt kokku ja hakake kohe grillima. Grillipinda varustab soojusega kaks paralleelset põletitoru. Gaasivarustust reguleeritakse individuaalselt, võimaldades grillrestile luua erinevaid temperatuuritsoone, nt ühe eriti kuumaks praadimiseks ja teise aeglaseks küpsetamiseks madalal kuumusel.

Puhastusest rääkides. See on nüüd veelgi lihtsam SKOTTI uue rasvatilkumisalusega. See asendab uuel grillil eelmise, peaaegu tasase põhjaplaadi. See mitte ainult ei takista paremini grillipinnale tilkumist, vaid muudab ka puhastamise pärast grillimist lihtsamaks. Enne SKOTTI sisselülitamist lisage alusele veidi vett.