Primus Kinjia Stove – 350140

219,00

Süüde: Piezo elektriline
Võimsus (W): 3000
Kõrgus: 78 mm
Laius: 475 mm
Keemiseni: 1l 4min
Kaal: 3,7 kg

Saadaval järeltellimisel

Tootekood: PRIM101583 Kategooriad: , Silt:

TARNEAEG TAVALISELT 3-7 TÖÖPÄEVA

Kirjeldus

Kompaktne, kerge ja hõlpsasti teisaldatav 2 põletiga gaasipliit pakub tõelise toiduvalmistamise kogemust kõikjal. Tarvikusse mahub mugavalt 2 suurt potti. Iga põleti on süüdatav ja töötab iseseisvalt.

Stiilne survevalualumiiniumist ja roostevabast terasest korpus peab vastu aastatepikkusele kasutusele. Roostevabast terasest sisemised potitoed ja tilkumisalus on puhastamise hõlbustamiseks eemaldatavad. Eraldi on võimalik osta Kinjia & Tupike kandekott – mugav polüpuuvillast kott, millel on eraldi taskud tarvikute, gaasi, toidu või muude köögitarvete jaoks. Kott tuleb eraldi juurde tellida.

Kahte põletit saab eraldi reguleerida ja need suudavad oma 2800 W leegiga keeta liitri vett vähem kui nelja minutiga. Mõlema põleti korraga kasutamiseks on vajalik kaks gaasikanistrit.

Vastupidavast G1000-st valmistatud külgpaneeli kangas on eemaldatav. Olemas integreeritud kanderihm käed-vabad transportimiseks.
Onja Duo on varustatud klapiühendusega, mis võimaldab seda 2 põletiga pliiti kasutada erinevate gaasikanistritega, nii keermestatud (Lindal) kui ka keermeta kanistri ventiilidega.

Lisainfo

Matkatarvikud

Gaasipliidid